eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
closeup of a young caucasian man throwing a punch to the observer, with a dramatic effect
Nyitókép: Getty Images/ nito100

Halál lett a melegtalálka vége

Az áldozat élettársa egy telefonon keresztül még hallotta, hogy barátját bántalmazzák, de hiába hívta már a mentőket.

A vádirat szerint egy férfi egy olyan társkeresőn ismerkedett meg a későbbi áldozattal, ahol azonos neműek keresnek partnert. A sértett pénzért kínált szexuális szolgáltatást az erre igényt tartóknak. A két férfi 2021. január 14-én az esti órákra beszélt meg találkozót egy XI. kerületi lakásba. Miután a szolgáltatást kínáló férfi amfetamint (kábítószer) fogyasztott, taxival elindult a helyszínre. Mindeközben üzeneteket váltott élettársával és élettársa nővérével, akik tudták, hova és milyen célból megy – írja a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményében.

Nem töltött sok időt a XI. kerületi lakásban, amikor éjfél után ismeretlen okból konfliktusba került egymással a két férfi. A vádlott elkezdte bántani a férfit, aki kimenekült onnan, de az udvaron tovább verte az elkövető.

Az áldozat végül a földre került, az elkövető pedig kihasználva magatehetetlenségét, leszedte az arany nyakláncát a rajta lévő medállal, és elvette tőle a szexuális szolgáltatásért korábban neki adott pénzt.

Kezdetben a sértett még fel tudta hívni telefonon élettársát, akivel azonban már nem tudott beszélni. A bántalmazásra utaló hangokat és az áldozat segélykérő kiáltásait hallva azonnal tárcsázta az általános segélyhívó számot, majd nővérével a helyszínre indultak.

A sértett az életveszélyes verés és a korábban elfogyasztott amfetamin miatt kialakult agyvizenyő együttes hatására életét vesztette, hiába kísérelték meg a mentők a szakszerű újjáélesztését.

A Fővárosi Főügyészség a 48 éves férfit emberölés és kifosztás bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban. A vádlott korábban letartóztatásban volt egy évet, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×