eur:
390.72
usd:
364.96
bux:
68327.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Police.hu

Hatalmas kábítószerforgás Budapesten – képek

Több mint húsz kilogramm, 70 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot lefoglaltak, három feltételezett dílert őrizetbe vettek a budapesti nyomozók.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi és Nyomozó Főosztály munkatársainak összehangolt akciója eredményeképpen három férfit fogtak el kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt – írja a Police.hu.

A gyanú szerint a férfiak Budapest területén 2022 októberétől kereskedtek kábítószerrel, melyet egy terézvárosi és egy angyalföldi társasházban tároltak, porcióztak és értékesítettek.

Police.hu
Police.hu

A budapesti rendőrök 2023. július 5-én kutatást tartottak a gyanúsítottak lakásaiban, melynek során összesen több mint 20 kilogramm droggyanús anyagot (előzetes adatok alapján marihuánát, amfetamint és kokaint), 6,6 millió forintot, 735 eurót és kábítószer adagolására, csomagolására szolgáló eszközöket találtak és foglaltak le.

A lefoglalt kábítószergyanús anyag értéke közel 70 millió forint.

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 30 éves O. M.-et, a 29 éves S. S.-t és a 27 éves K. N.-t kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.​

Police.hu
Police.hu
Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×