eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Conceptual composition, mans hand holding a big kitchen knife, as self defense   weapon or some kind of horror scene.
Nyitókép: dejankrsmanovic/Getty Images

Halálra döfte testvérét a vita hevében

A Békés Vármegyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat egy 49 éves szarvasi férfi ellen, aki egy vita hevében konyhakéssel halálra szúrta a testvérét májusban – tájékoztatott a vármegyei főügyészség.

A férfi az édesanyjával közös háztartásban élt, ahol rendszeres látogató volt a testvére is. Mindketten italozó életmódot folytattak, rendszeresek voltak közöttük a szóváltások, amelyek esetenként tettlegességig is fajultak.

A vádirat szerint május 12-én is vitába keveredtek, amikor az egyik férfi felvett a konyhaasztalról egy kést, amit aztán visszatett oda. Amikor a vita folytatódott, elindult a testvére felé, aki

felkapta a 14,5 centiméter pengehosszúságú kést, és kétszer mellkason szúrta a férfit, aki perceken belül a helyszínen meghalt, életét az azonnali orvosi beavatkozás sem menthette volna meg.

A Békés Vármegyei Főügyészség a letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű férfival szemben beismerés esetére is fegyházbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott – írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×