eur:
393.77
usd:
365
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Dezső ittasan bepattant egy furgonba a Belvárosban, és hiába üldözték a rendőrök, Karcagig menekült

Útközben szándékosan nekiütközött egy rendőrautónak, felszólításra sem állt meg, az ámokfutásnak az vetett véget, hogy fennakadt egy körforgalomban az ellopott kisteherautó alja. Elfogással zárult a kaland.

Néhány percre hagyta őrizetlenül egy férfi kisteherautóját 2023. május 28-án éjszaka Budapest VI. kerületében, a Király utcán. A tolvaj kihasználta a járó motorú autó nyitott állapotát; a vezető ülésbe szállt, és a helyszínről elhajtott – írja honlapján a rendőrség.

Néhány utcával később a budapesti járőrök üldözőbe vették, azonban a férfi a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg. A kocsival átszelte a fél várost, majd a 4-es számú főúton egészen Karcagig menekült az őt követő rendőrök elől. A száguldozás közben több közlekedési szabályt is megszegett, valamint szándákosan nekiütközött az egyik rendőrautónak.

Több szolgálati gépjárműben is kár keletkezett, de senki nem sérült meg.

A hajszának egy baleset vetett véget, amikor a férfi felhajtott egy körforgalomra, amelyen az autó fennakadt. Az ellopott gépkocsiban közel 100 roller akkumulátor volt, amelyeket a tulajdonos visszakapott.

A rendőrök elfogták a 34 éves káli férfit, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. P. Dezsőt négy rendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×