eur:
394.53
usd:
370.39
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A Petőfi híd budai hídfője és az Irinyi József utca Budapesten 2020. december 20-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Részegen vezetett, talicskaként tolta maga előtt a robogót a Petőfi hídon - fotó

A gyanú szerint egy férfi ittasan hajtott a segédmotoros kerékpárnak. A vezető súlyosan megsérült, de az autó sofőrje nem állt meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya eljárást folytat egy budapesti férfival szemben, aki 2022. szeptember 11-én 0 óra 40 perc körül a Petőfi híd XI. kerületi szakaszán, Pest felől Buda irányába haladva autójával egy előtte közlekedő robogónak ütközött. A gépkocsi megállás nélkül továbbhajtott, adatait nem adta meg a baleset résztvevőinek, és nem győződött meg az esetleges sérültekről, írja a Police.hu.

Néhány perccel később a tűzoltók egy balesetes személygépkocsiról kaptak bejelentést a XI. kerületi Irinyi József utcából. Ezen a címen találták meg a feltételezett vezetőt, M. Imrét és bérelt autóját, ami talicskaként tolta el a baleset helyszínéről az elejére szorult robogót.

A kerületi rendőrök a 33 éves férfit 1 óra 15 perckor mintavétel céljából előállították, alkoholszondája bűncselekményi értéket mutatott. A férfit a közlekedési vizsgálók segítségnyújtás elmulasztása, és súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított vezetői engedélyét bevonták. A férfi részletes beismerő vallomást tett, és elmondta: csak azért nem állt meg rögtön a balesetet követően, mert veszélyesnek ítélte meg, ha a hídon állítja le a járművet.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×