eur:
393.57
usd:
367.92
bux:
65846.04
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Police.hu

Kutyafuttában lopott kutyát szerzett vissza a rendőrség – fotó

Kaposvári kutyát kerestek kétségbeesetten.

Az egyenruhások egy ellopott kaposvári négylábú ügyében indítottak vizsgálatot augusztus 16-án.

A gazdája feljelentésében elmondta, hogy az ingatlan udvarán végzett kerti munkálatok közben nem vette észre, hogy az alig két hónapos kölyökkutya két testvérével és az anyaállattal együtt a kerítésen át kibújtak az utcára. Az akkor még ismeretlen elkövető személyautójával közlekedve ezt észlelte, megállt, majd a három kölyök közül egyiküket felkapva elhajtott – írják a police.hu-n az esetről szóló beszámolóban.

A kutyák távozását ugyan nem, de a ház előtt megálló autót már a gazda is látta, a megjegyzett rendszám pedig elég volt az ügy felgöngyölítéséhez. A feltételezett elkövető lakcímén két nappal később már az egyenruhások kopogtattak. A célirányos kérdéseket követően pedig a férfi is jobbnak látta önként visszaszolgáltatni a kisállatot.

A rendőrök a négylábút lefoglalták és még aznap visszaadták gazdájának. A 35 éves kaposvári lakost a tulajdon elleni szabálysértés miatt meghallgatták, majd az ügy iratait megküldték a Kaposvári Járásbíróságnak.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×