eur:
393.1
usd:
367.19
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: pexels

Ez az Örs vezér téri trükk az autós jogosítványába került - videó

A szembejövők oldalán előzte a sort, hogy elsőként indulhasson a lámpaváltás után.

A fővárosi rendőrök azonosították a sofőrt, aki záróvonalon áthajtva, a szembejövő sávban kerülte ki a pirosnál várakozó kocsisort. Az életveszélyes manővert egy másik jármű fedélzeti kamerája rögzítette - írja a Police.hu.​

Egy autós fedélzeti kamerája vette videóra a sofőrt, aki november 21-én 16 óra körül Budapest XIV. kerületében, az Örs vezér terénél öt sávot és a záróvonalat átszelve, a szembejövő sávban kerülte ki a piros lámpánál álló kocsisort, majd a tilos jelzésen áthajtva kanyarodott jobbra az álló autók előtt.

A felvétel készítője a videót a Budapesti Autósok Közösségének juttatta el, amely azt a rendőrség rendelkezésére bocsátotta, ez alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálysértési eljárást indított. Ennek során azonosították a szabálytalan autóst, akivel szemben a piroson való áthajtás miatt közigazgatási bírságot, míg közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése és a közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértések miatt pénzbírságot is kapott, valamint a járművezetéstől eltiltották.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×