INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

csecsemőgyilkosság

tótkomlós

nyomravezetői díj

rendőrség

Fordulat a tótkomlósi halott csecsemő ügyben

Fordulat a tótkomlósi halott csecsemő ügyben

Infostart

A rendőrség az elhunyt csecsemő édesanyjának felkutatásához a lakosság segítségét kéri. Békés megye rendőrfőkapitánya ötszázezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra szombat este érkezett bejelentés arról, hogy Tótkomlóson egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen, egy nylonzacskóba csomagolva, halott csecsemőt találtak.

A rendőrségi portálon megjelent újabb közlemény szerint a rendőrség a lakosság segítségét kéri, közzétették annak a ruhának és plédnek a fotóját, amelybe az újszülöttet csavarták be és ezekkel együtt tették a szatyorba. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a plédet, vagy a kislányméretű ruhát látta már valakin tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018