eur:
394.08
usd:
368.77
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Rendőr áll a lezárt III. kerületi Ladik utcában, ahol egy nő holttestét találták meg 2019. szeptember 28-án. A nő feltehetően bűncselekmény áldozata lett.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Az áldozat barátja az óbudai gyilkosság gyanúsítottja

A rendőrség egy 26 éves budapesti férfit, az áldozat barátját gyanúsítja annak a 18 éves, szintén fővárosi lánynak a meggyilkolásával, akinek a holttestét az óbudai Ladik utcában találták meg szombaton.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője sajtótájékoztatón közölte: a feltételezett elkövető párkapcsolatban élt a lánnyal.

a gyanúsítottat szeptember 24-én, tehát még az áldozat holttestének megtalálása előtt állították elő a rendőrök a XIII. kerületből, mivel igazoltatása közben hamis adatokat adott meg.

A férfiről személyazonosságának tisztázása után kiderült, a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt körözi, ezért őt a Győr-Moson-Sopron megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállították - fejtette ki a szóvivő, jelezve, a gyanúsított innen került ismét a BRFK-ra, ahol kihallgatása a sajtótájékoztató idején is tartott.

Csécsi Soma emlékeztetett, szombaton a kora esti órákban érkezett bejelentés a BRFK ügyeletére arról, hogy a Ladik utca egyik elhagyatott házában egy női holttestet találtak. A bejelentők egyike a ház kertjében dolgozott - tette hozzá.

Kitért arra is, már a rendőrségi szemle során kiderült, hogy a nőt bántalmazták, halálát idegenkezűség okozta. A BRFK ezért akkor halált okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben - mondta.

Csécsi Soma közölte, az áldozat személyazonosságát a helyszínen nem tudták megállapítani, mivel nem voltak nála okmányok, később pedig kiderült, már megtalálása előtt 10-12 nappal halott lehetett. A szóvivő nem erősítette meg azokat a sajtóban megjelent információkat, amelyek szerint az áldozat arcát valamilyen maró anyaggal torzították volna el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×