INFORÁDIÓ 
2019. május 22. szerda
Júlia, Rita

csalás

marcali

szállás

Szeged, 2018. március 14. Ahmed H. megbilincselt kezei az ellene folyó per megismételt elsőfokú eljárásán a Szegedi Törvényszéken 2018. március 14-én. A szír férfit tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádolja az ügyészség. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Véget ért D. Attila szálláshelyeket megkárosító betyárkodása

Infostart

Nyolc olyan esetet találtak bizonyítottnak a nyomozók, amikor szobájából ki sem jelentkezve, fizetés nélkül távozott vagy próbálta ezt.

Áprilistól júliusig számos alkalommal, az országban több helyen vert át szállásadókat a 47 éves D. Attila, akit sorozatos gaztetteit követően a nyáron elfogtak.

Az ügy adatai szerint - mint a Police.hu írja -, D. Attila rendszeresen foglalt szobát mindenfelé, a szolgáltatásokat igénybe vette, majd kijelentkezés és fizetés nélkül egyszer csak elillant.

A Marcaliban lefolytatott nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került 47 éves abonyi férfit őrizetbe vették, összesen nyolcrendbeli csalás és csalás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Letartóztatását most rendelte el a Kaposvári Járásbíróság.

Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018