eur:
392.8
usd:
366.22
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Autókat dobált meg két fiatal egy M3-as fölötti hídról

Autókat dobált meg két fiatal az M3-as autópálya fölötti, Kántorjánosi és Vaja között található hídról, a rendőrök tetten érték és elfogták őket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás gyanúja miatt nyomoz a 18 éves és a 19 éves vajai fiatal ellen - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök pénteken, nem sokkal éjfél után fogták el őket, miután ismeretlen tárgyat dobtak le az autópályán haladó egyik autóra. Kihallgatásukon két korábbi dobálást is beismertek; az augusztus 5-én és 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében egy személyautó szélvédője berepedt.

A két fiatal azt is elmondta, elfogásuk előtt egy feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni, de azt mondták, már nagyon megbánták - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×