eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
III. Károly brit király beszédet mond a francia parlamentben Párizsban 2023. szeptember 21-én. A brit uralkodó és felesége háromnapos látogatáson tartózkodik Franciaországban.
Nyitókép: MTI/AP/AFP Pool/Emmanuel Dunand

Megszólalt a rákkal kezelt III. Károly, elmondta, hogy mi jelent most neki vigaszt

III. Károly király először adott ki nyilatkozatot azóta, hogy rákkal diagnosztizálták. Az uralkodó megköszönte a támogatást, amit a népétől kapott.

A Pénzcentrum a BBC alapján azt írja, hogy a brit uralkodó szerint "akiket már érintett a rákbetegség, ők mind tudni fogják, hogy az efféle kedves gondolatok nyújtják a legnagyobb vigaszt és bátorítást".

A 75 éves III. Károlyról egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú rákkal küzd. Úgy tudni, hogy jelenleg már a család sandringhami birtokán tartózkodik.

A Buckingham-palota csupán annyit közölt, hogy nem prosztatarákról van szó.

A rákkal kapcsolatos kezelések végéig a király minden nyilvános szerepvállalástól visszalépett – ezen idő alatt feladatait a királyi család vezető tagjai vállalták magukra az egyes eseményeken.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×