eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Shopping cart, close up
Nyitókép: Getty Images/Kinga Krzeminska

Reagált a leértékelt áruval kapcsolatos halálesetre az áruház

Az érintett áruház nem tud részleteket közölni arról az esetről, amelyben egy férfi meghalt, testvére pedig kórházba került miután ettek egy olyan termékből, anmely le volt értékelve. Még nem tudható, hogy összefüggés van-e a két dolog között.

Az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a szigorú minőségbiztosítási előírásainknak. Igaz ez az árcsökkentett termékeikre is; a jogszabállyal összhangban nem forgalmaznak olyan terméket, amelynek lejárt a minőségbiztosítási vagy fogyaszthatósági ideje - írja az Új Harkányi Hírek azután, hogy tegnap kiderült, egy ember meghalt, testvére pedig kórházba került azután, hogy ettek az iylen árúból.

Az esetről a helyi lap alapján az Infostarton is beszámoltunk.

Azt írtuk: a meghalt férfi még a múlt héten vitt haza leértékelt élelmiszert abból egy áruházból, melyben biztonsági őrként dolgozott.

Az ételt elfogyasztása után testvérével rosszul lettek, kórházba kerültek, és az egyikőjük meghalt. Testvérét az intenzív osztályon kezelik, de már nincs életveszélyben.

A Blikk is próbált utánajárni az esetnek. Keresték a rendőrséget ahonnan az a választ kapták: "a megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés, feljelentés nem érkezett, rendőrségi eljárás nem indult” – közölték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×