eur:
389.62
usd:
364.87
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
fotó: Google-maps
Nyitókép: Google-maps

Megszólalt a rendőrség a szentendrei biciklis verekedés ügyében

Egy 54 éves budapesti kerékpárost állított elő a rendőrség egy múlt heti konfliktus után. A férfi, a szemtanúk szerint, többször megütött egy sétáló nőt.

Ahogy arról beszámoltunk, április 20-án egy nő gyerekekkel és kutyákkal sétált Szentendrén, amikor egy érkező kerékpáros kis híján elütötte az egyik gyereket. Az asszony ezt szóvá tette, mire a férfi többször ököllel megütötte a nőt.

A biciklist az eset után a járókelők tartották vissza, ameddig kiérkeztek a rendőrök. A híradások nem szóltak a támadó személyéről, ezért az Infostart a rendőrséghez fordult felvilágosításért.

Érdeklődésünkre azt írták, "az eset kijelölt gyalog- és kerékpárúton történt. Egy gyermek – feltehetően figyelmetlenségből – a kerékpáros elé lépett, ami a férfit megállásra kényszerítette. A gyermek édesanyja és a férfi szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egymással, elestek és mindketten lecsúsztak a töltésen, miközben a gyanú szerint a férfi megütötte és megrúgta a nőt."

Ezek után több járókelő is odasietett, a férfit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen tartották.

A rendőrök ezek után

előállították az 54 éves budapesti illetőségű kerékpárost,

vele szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

A rendőrök még vizsgálják, tisztázzák a történtek pontos körülményeit, így a folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem adtak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×