eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Pexels.com

Ököllel ütötte meg a biciklis a kutyát sétáltató anyukát

Megütött egy gyerekekkel és kutyákkal sétáló nőt egy kerékpáros Szentendrén. Az ügynek már rendőrségi következménye is van.

Egy helyi közösségi csoportban írtak először arról, hogy a szentendrei Bükkös pataknál egy biciklis és egy nő dulakodott. Pontosabban először a férfi üthette ököllel az asszonyt.

A facebookos beszámoló alapján "a Bükkös patak partján egy nő, négy kisgyerek három jól nevelt kis kutyával sétált. Érkezett egy kerékpáros, aki állítólag az egyik kisgyereket majdnem elütötte". A hölgy erre odaszólt neki.

A beszámoló szerint ezek után a "biciklis odalépett a hölgyhöz, ököllel úgy megütötte a fejét, hogy az kibillent az egyensúlyából, és leesett a meredek partoldalon". Közben a sértett belekapaszkodott a támadó pólójába, így együtt estek le az útról. Itt további ütéseket kapott a nő, aki végül rendőrt hívott.

Többen jelen voltak, így a biciklis nem tudott elmenni, "kénytelen volt megvárni a rendőröket".

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Ripost megkeresésére közölte, hogy az eset körülményeit még vizsgálják. A lap szerint a férfit a helyszínen előállították a rendőrök, súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatnak ellene eljárást.

A Szentendre Blogol oldalán nagyon sokan szóltak hozzá az esethez. A Index még látott olyan bejegyzést, amely szerint egy 45 év körüli férfiról van szó, aki egy közismert társadalomkutató cégnél vezető beosztásban dolgozik. Később a hozzászólásokat korlátozták az oldalon, sőt hétfő délelőtt levették az oldalról az esetről szóló bejegyzéseket.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×