eur:
394.21
usd:
370.33
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Rendőrök helyszínelnek Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezető úton, ahol kisteherautó személygépkocsi ütközött 2018. december 14-én. A balesetben egy ember meghalt.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Halálos baleset a havas úton Kerekegyházánál - fotók

Halálos közúti baleset történt éjjel Kerekegyházánál.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi péntek este Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezető úton, a balesetben egy ember életét vesztette, egy pedig megsérült - közölte a rendőrség és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A balesethez - amelynek körülményei egyelőre tisztázatlanok - a kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A helyszínelés és a munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Kerekegyháza, 2018. december 15.
Összetört személygépkocsi, miután kisteherautóval ütközött Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezető úton 2018. december 14-én. A balesetben egy ember meghalt.
MTI/Donka Ferenc
Összetört személygépkocsi, miután kisteherautóval ütközött Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezető úton 2018. december 14-én. A balesetben egy ember meghalt. MTI/Donka Ferenc

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×