eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Toronto, 2017. szeptember 11.George Clooney amerikai színész-rendező a Suburbicon című filmje vetítése alkalmából tartott sajtóértekezleten a 42. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 10-én. (MTI/EPA/Warren Toda)
Nyitókép: MTI/EPA/Warren Toda

Elcsapta a motorozó filmsztárt egy autó

George Clooney egy forgatásra tartott, amikor baleset érte Szardínia szigetén.

A La Nuova Sardegna című helyi újság szerint az 57 éves színész A 22-es csapdája forgatásra tartott motorjával, amikor Costa Corallina közelében elütötte egy autó. Egy fotón látszik, hogy az autó szélvédője betört.

A helyi újság beszámolója szerint a filmsztár csupán könnyebb csípősérülést szenvedett, de elővigyázatosságból kórházba vitték.

A rendőrségnek nem volt információja a balesetről, a kórház pedig nem válaszolt a lap megkeresésére. Egyes források szerint George Clooney már távozott a kórházból. A filmsztár a regény Olaszországban játszódó jeleneteinek forgatása idejére családjával Szardíniára költözött. A Joseph Heller regényéből készülő, hat részből álló minisorozatnak ő a rendezője, producere és egyik szereplője is.

Címlapról ajánljuk
Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Magyarországon 2022-ben a krónikus betegségek okozta halálesetek között a negyedik leggyakoribb volt a májbetegség. A krónikus májbetegek száma világszerte eléri a másfél milliárdot, és évente mintegy kétmillió ember hal meg ilyen betegség következtében – mondta az InfoRádióban a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájának munkatársa abból az alkalomból, hogy idén is megtartják április 19-én a máj világnapját.

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Dani Rodrik figyelmezteti az Egyesült Államokat: nem érdemes egy távolodó célt üldözni

Dani Rodrik figyelmezteti az Egyesült Államokat: nem érdemes egy távolodó célt üldözni

Számos ország közelmúltbeli esete azt mutatja, hogy a feldolgozóipari foglalkoztatás növelése ahhoz hasonló, mint amikor egy gyorsan távolodó célpontot üldöznénk. Az automatizálás és a képzettséget igénylő technológiák jelentősen valószínűtlenné tették, hogy a feldolgozóipar olyan munkaerő-felszívó hatással bírjon, mint amilyennel egykor rendelkezett. Ez azt jelenti, hogy a jövő „jó munkahelyeit” a szolgáltatóiparban kell megteremteni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×