eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Drámai videó az Eperjesnél lezuhant helikopterről

Vezetékekkel ütközött az Eperjes mellett lezuhant helikopter, egy gyerek felvette az egészet, videón látható,

Szombat este lezuhant egy kishelikopter Eperjes közelében. A gépen egy személy tartózkodott, ő a helyszínen életét vesztette. A balesetről videofelvétel is készült - írja a parameter.sk.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint az eset Veľký Šariš kataszterében történt. Katarína Križanová a tűzoltóságtól elmondta, hogy a helikopter propellere a jelek szerint vezetékekkel érintkezett, ez okozta a zuhanását.

A helikopter lezuhanását helyi gyerekek vették fel a telefonjukkal.

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy kétszemélyes civil helikopterről van szó, amelyben csupán a pilóta tartózkodott. Az ügyben emberölés vádjával indítottak eljárást.

A helikopter vezetékekkel való ütközése tömeges áramkimaradást okozott főként Eperjesen, Bardejovban, Svidníkben és Stropkovban. Megközelítőleg 55 ezer háztartás maradt áram nélkül.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×