eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szingapúr, 2016. október 22.Hosszú Katinka férjével és edzőjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Shane Tusup azt állítja: Hosszú Katinka megcsalta

Shane Tusup is megerősítette, hogy külön folytatják Hosszú Katinkával.

„Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök” – jelentette be közösségi oldalán Hosszú Katinka.

A hírt eddigi edző-férje, Shane Tusup is megerősítette, de újabb részleteket árult el:

"A hír igaz, Katinka és én nem folytatjuk tovább együtt a magánéletben és szakmailag sem, "személyes okok" miatt. De megérdemlitek az igazságot, ezek a "személyes okok" azt jelentik, hogy megcsalt.

Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét,

hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel" - írta a közösségi oldalán.

Kifejti, hogy Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de Tusup megigérte, hogy dolgozni fog azon, hogy megbocsásson neki. A férj azt írja, mindent megtett, hogy újra helyrehozzák a kapcsolatukat, de nem kapott semmit viszonzásul. Hosszú másodszor is Dudás elhagyta, és inenn már nem volt visszaút.

"Visszatekintve az elmúlt tíz évre, már megkérdőjelezem, hogy az elköteleződése igazi volt-e. Annyi vért, verejtéket és könnyeket adtam, arra tettem fel az életem, hogy megvalósítsa a gyerekkori álmait, úgy tűnik, hogy manipuláltak és becsaptak, és a kapcsolatunk hazugságokra épült.

Most már biztos vagyok abban, hogy Katinka sohasem szeretett, csak azt, hogy amennyire odaadó voltam iránta"

- írta Shane Tusup.

A házaspár kapcsolata tavaly decemberben romlott meg, de idén tavasszal úgy tűnt, hogy rendezték a viszonyukat, és Japánban együtt töltötték Shane Tusup születésnapját.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×