eur:
389.69
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szingapúr, 2016. október 22.Hosszú Katinka férjével és edzőjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Együtt nyaralt Hosszú Katinka és férje

Külföldön próbálta megmenteni házasságát Hosszú Katinka és Shane Tusup.

„A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt” – a Hosszú Katinkáék klubjába, az Iron Aquatics-ba járó egyik gyermek hozzátartozója a Blikknek.Az uszodában úgy tudják, az úszónő és a férje valahol a trópusokon nyaralt közösen.

A sportolónő nem cáfolta az értesülést, azonban kitérő választ adott. „Erre a kérdésre nem szeretnék felelni” – mondta a háromszoros olipmiai bajnok úszónő, aki januárban az Év Sportolója Gála után úgy fogalmazott az M4-nek, hogy „mind a ketten elfáradtunk az elmúlt öt esztendőben, ezért ebben az évben kicsit visszaveszünk, és próbálunk háttérbe vonulni, azon dolgozunk, hogy a problémákat megoldjuk” – emlékeztet a lap.

A Nemzeti Sport felhívja a figyelmet, hogy jövőhéten, március 28. és 31. között Debrecenben rendezik az úszók országos bajnokságát, melyre Hosszú Katinka még nem jelentkezett. Sós Csaba szövetségi kapitány megjegyezte:„az Iron Aquatics még egyáltalán nem nevezett a magyar bajnokságra, vagyis nem arról van szól, hogy a klub többi úszója már ott van a nevezési listán és csak Hosszú Katinka neve hiányzik”.

A sportlap a szövetségi kapitány korábbi kijelentésére is emlékeztetett, miszerint „aki ízig-vérig úszó – márpedig Katinka az –, aki hat éven keresztül gyakorlatilag megállás nélkül úszott – márpedig Katinka ezt tette –, s az, aki olyan élvezettel úszott a decemberi koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságon, mint ő, annak egészen biztosan hiányoznak a versenyek”. A Nemzeti Sport úgy tudja, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő az elmúlt három hetet az Egyesült Államokban töltötte.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×