eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A nyílt utcán fejezte le beteg húgát egy férfi Tajvanon

Szemtanúk elmondása szerint az 54 éves férfi egy konyhakéssel hajtotta végre tettét.

A nyílt utcán, a járókelők szeme láttára fejezte le pszichés betegséggel küszködő húgát egy férfi Tajvanon, a déli Kaohsziung városban. Bár a nő térden állva könyörgött az életéért, nem sikerült eltéríteni szándékától a testvérét - mondták a szomszédok.

A rendőrség szerint a férfi együtt élt két évvel fiatalabb húgával, és évek óta gondozta őt. A szörnyű tett napján a nőnek kórházba kellett volna vonulnia, de nem akart, ezen veszett össze a testvérpár.

A múlt hét végén életfogytiglanra ítéltek Tajvanon egy skizofrén férfit, aki tavaly az egyik tajpeji metróállomás közelében, az anya és járókelők szeme láttára hátulról váratlanul elkapott, majd egy konyhakéssel lefejezett egy idegen kislányt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×