eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

Kirúgták az utast verő biztonsági őröket - videó

A 2-es metrón dolgozó két biztonsági őr megvert egy utast, amiért kéregetett.

AMagyar Narancs írt arról többek beszámolója alapján, hogy a férfi nem volt erőszakos, csak kéregetett a metrón.  A két biztonsági őr odament hozzá, egyikük felnyomta a falra, és gyomorszájon ütötte. Ekkor több utas is a férfi segítségére sietett, volt, aki videóra rögzítette az esetet.

Az őrök, a T.O.M. Controll 2001 Zrt. alkalmazottai le akarták szállíttatni a férfit, de ez nem sikerült nekik, és még többször megütötték.

Az utasok feljelentést terveznek tenni.

A lappal a BKV azt közölte, hogy "az intézkedő személy- és vagyonőrök magatartása összeegyeztethetetlen a BKV alapelveivel. Fellépésük során súlyosan megsértették a vonatkozó jogszabályi és szakmai előírásokat, utasításokat. Tudomásunk szerint az érintett alkalmazottak munkaviszonya az eset után azonnal megszüntetésre került."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×