eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Megszületett Mel Gibson kilencedik gyermeke

Megszületett Mel Gibson kilencedik gyermeke: a 61 éves amerikai színész-rendező élettársa, Rosalind Ross pénteken hozta világra első közös gyermeküket, egy kisfiút.

A hírt az Entertainment Tonight műsor honlapja közölte Gibson szóvivőjére hivatkozva.

Mel Gibsonnak első házasságából hét gyermeke, egy későbbi kapcsolatából egy lánya született.

A két héttel ezelőtti Golden Globe-díjátadón a rendező és Clint Eastwood színész azon viccelődött, hogy hamarosan Gibsonnak lesz több gyereke kettőjük közül. "Megkérdeztem: hány gyereked van? Nyolc, válaszolta. Úgyhogy én győzök" - mondta akkor a színész a portálnak.

Gibson A fegyvertelen katona című legújabb filmje főszerepében Andrew Garfield játszik. A háborús dráma Desmond Ross katona történetét mutatja be, aki megtagadta, hogy embereket öljön, és a második világháborúban több mint hetven katonatársa életét mentette meg anékül, hogy fegyvert használt volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×