eur:
394.26
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A szegedi vérholló most futókat támadott meg - videó

Újra lecsapott a szegedi vérholló - írja a Délmagyar.

Másfél kilométeren át hadakozott egy holló a Maros töltésén három futóval. Meglehet, a szegedi vérholló csapott le megint.

A Délmagyar egyik olvasójától kapta a hírt, hogy a vérholló ismét lecsapott a töltésen. "Engem is megtámadott a madár, és addig "zaklatott", amíg oda nem adtam neki a müzliszeletemet" - írta Kiss János, aki videót is készített az agresszív hollóról:

Egy másik olvasó, aki nem kívánt névvel szerepelni a cikkben, szintén áldozatul esett a holló támadásának. "Engem vasárnap délután támadott meg. Egyedül futottam, telefon nélkül. Hátulról, majd szemből próbálkozott, tényleg nagyon ijesztő volt! Én kaptam segítséget a gátőrházból, ahol elnevezték Matyinak. Akkor azt mondta a hölgy, aki segített, hogy három napja "költözött" oda. A hölgy első kérdése volt, hogy megtámadott? Szaloncukrot adott neki, így el tudtam futni."

Korábban írták:

Holló támadott meg három futót szombaton a Maros töltésén, Deszk közelében. A madár hátulról közelített az emberekhez, és röptében többször odakapott hozzájuk. „Először jókat nevettünk, de a nagy ködben egyre félelmetesebb volt. Nem tudtuk elkergetni, és állandóan támadott minket" – írta Facebook-oldalán az egyik ultramaratonista, Demcsák Zoltán. Egyikük keksszel próbálta lekenyerezni a madarat. Ekkor fotót is készítettek róla, telefonnal. Amíg evett, nyertek kétszáz méter előnyt, de a madár megint a nyomukba eredt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×