eur:
394.91
usd:
365.98
bux:
65152.53
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Harminc éve eltűnt gyerekeket talált meg a rendőrség

Két 1985-ben eltűnt gyermeket találtak meg Houstonban, anyjukat vádolják azzal, hogy harminc éve elvitte őket - közölte kedden a Rhode Island-i rendőrség. Az apa kerestette a gyermekeit.

A rendőrségi beszámoló szerint a hatóság két nappal karácsony előtt kapott egy tippet, amelynek nyomán eljutottak Kimberly és Kelly Yateshez és 69 éves anyjukhoz, Elaine-hez.

Az anya Houstonban él Leina Waldberg néven. Hétfőn tartóztatták le, és várhatóan szerdán emelnek vádat ellene a gyermekek megszöktetése miatt.

Kelly tíz hónapos volt, amikor eltűnt, a nővére pedig hároméves. A 32 éves Kelly és a 35 éves Kimberly már nem élnek az anyjukkal, de ők is Houston környékén maradtak.

A rendőrség elmondta, hogy a lányok apját értesítették arról, hogy megtalálták őket. Most a lányokon múlik, hogy fel akarják-e venni vele a kapcsolatot.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×