eur:
393.81
usd:
365.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gázolt a vonat Pestszentimrénél - fotók

Hétfőn reggel Pestszentimre állomás közelében egy Budapestre tartó személyvonat egy fény- és félsorompóval felszerelt átjáróban elgázolt egy ismeretlen személyt - tudatta a MÁV. Hozátették, hogy a baleset idején a sorompó üzemszerűen működött.

A hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, a vonatok csak Gyál és Lajosmizse viszonylatában közlekednek.

Egy utas az InfoRádiót arról tájékoztatta, hogy úgy tudni: a sérült egy középkorú hölgy, aki naponta a vasúti átjárón keresztül jár át a buszmegállóba. A következő, a helyszínen készült fotókat is megosztotta velünk.

Gázolt a vonat Pestszentimrénél - fotók

Gázolt a vonat Pestszentimrénél - fotók

Kőbánya-Kispest és Gyál vasútállomások között a BKK menetrend szerinti, 54, 55, 89Express, 94Express, 184, 254Express, 266, 284Express és 294Express jelű járatain a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat elfogadják utazásra, illetve a fel nem használt vasúti menetjegyek visszatéríthetőek.

Budapest–Lajosmizse szakaszon utazóknak 50-60 perccel hosszabb menetidővel és forduló késésekkel kell számolniuk - hívta fel a figyelmet a társaság.

A MÁV azt is tudatta, hogy hétfőn hajnalban megsérült a felsővezeték Tápiógyörgye és Újszász állomás között. A helyreállítás idejére mindkét vágányt le kellett zárni, ezért Tápiószele és Újszász között vonatpótló buszok közlekednek.

Az átszállások miatt a Budapest–Újszász–Szolnok szakaszon utazóknak 20-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A helyreállítás a szakemberek várhatóan a délelőtti órákban fejezik be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×