eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem mehetnek be a kamionok Szlovákiába

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomkorlátozást vezetett be a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművekre az M2-es autóút Rádi csomópontjától az autóútra és a 2-es számú főút Pest, illetve Nógrád megyei szakaszára. A rendkívüli időjárásra tekintettel sem Parassapusztánál, sem Somoskőújfalunál nem hajthatnak be Szlovákiába a 7,5 tonnánál nehezebb járművek.

A hatóságok az M2-es autóúton a Rádi csomópontnál félreállítják a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket a kapaszkodó sávon. A nehéz tehergépjárművekre vonatkozó korlátozás a főút Vác és Parassapuszta közötti szakaszát érinti. Az érintett szakaszon az úton lévő és a korlátozás alá eső járművek számára a rétsági vasútállomás parkolóját jelölték ki várakozóhelyül.

A katasztrofavedelem.hu tájékoztatása szerint a szlovák hatóságok a rendkívüli időjárásra való tekintettel valamennyi Nógrád megyei határátkelőt lezárták a teherautók előtt, így sem Parassapusztánál, sem Somoskőújfalunál sem hajthatnak be Szlovákiába a 7,5 tonnánál nehezebb járművek.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×