eur:
399.68
usd:
361.96
bux:
72588.74
2024. október 3. csütörtök Helga

Nyolc súlyos baleset vasárnap délig

Számos személyi sérüléssel, halálos áldozattal járó baleset történt vasárnap délig Magyarországon. Dunavarsány közelében három autós is karambolozott.

Egy 22 éves német állampolgár halt meg abban a közúti balesetben, amely a Bakonyban, Eplény határában történt vasárnap dél előtt, a 82-es számú főúton. A jármű utasa, egy 18 éves német lány súlyosan megsérült. A Zirc felől Veszprém irányába tartó autó vezetője feltehetően elaludt, kocsija letért az útról és árokba borult.

Korábban négyen sérültek meg a Fejér megyei Pettend külterületén: a 7-es főúton haladó autó ugyancsak árokba hajtott és felborult. A három felnőttet és egy gyermeket a mentők a székesfehérvári tűzoltóság munkatársainak segítségével emelték ki a kocsiból.

Egy ember meghalt, kettő megsérült abban a balesetben, amely vasárnap a reggeli órákban történt az 52-es főúton, Fülöpháza közelében. Néhány perccel nyolc óra előtt egy motorkerékpár egy Kecskemét felé haladó, román állampolgárokat szállító kisbusz előzésébe kezdett, ám - feltehetőleg a nyomvályús, vizes út miatt - becsúszott a jármű alá. A baleset következtében a motor utasa, egy 44 éves nő a helyszínen életét vesztette. A motor vezetőjét, egy 45 éves férfit nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Az ütközés során a mikrobusz lesodródott az útról és árokba borult. Egyik utasa könnyebb sérülések miatt ugyancsak ellátásra szorult

Ittas volt a vezetője annak a személyautónak, amely fának ütközött Dunavarsány belterületén vasárnap hajnalban; hárman megsérültek. A vezető kirepült a járműből és életveszélyes sérüléseket szenvedett, két utasa könnyebben megsérült.

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a nőt, aki autójával Dunavarsány és Taksony között fának csapódott az 51-es úton. Az autó vezetője ittas volt, amikor letért az útról.

A Dunavarsányt és Délegyházát összekötő úton hajnali három körül történt baleset, amelyben egy 31 éves férfi vezette személyautó eddig ismeretlen okok miatt letért az útról, és fának ütközött. Az ütközés következtében az autóban ülő 61 éves utas életét vesztette.

Ketten életveszélyesen megsérültek abban a balesetben, amely még a hajnali órákban történt Hercegszántó belterületén. Feltehetőleg a településen hajnalig tartó utcabálról tartott hazafelé az a férfi és utasa, aki hajnali háromnegyed öt körül egy T alakú útkereszteződés végén kanyarodás helyett motorjával a szemközti házfalnak csapódott. A mentők mindkettejüket nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Négy ember megsérült, amikor egy lengyel rendszámú autó a 3-as számú főúton, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csobád előtt fának ütközött. A jármű vezetője valószínűleg elaludt, emiatt lehajtott az útról és fának ütközött. Az egy súlyos és három könnyű sérültet kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk
Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.

Már a szlovákok is menekülnek Libanonból

Kiszámíthatatlanná vált a biztonsági helyzet a közel keleten, emiatt a szlovák védelmi minisztérium is kimenekíti Libanonból a szlovák állampolgárokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×