eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szabadlábra helyezték Ribéryéket

Szabadlábra helyezték a francia válogatott két labdarúgóját, Franck Ribéryt és Karim Benzemát, akiket az év eleje óta gyűrűző szexbotránnyal kapcsolatban hallgatott ki kedden a rendőrség.

A két futballistát egy prostitúciós ügyekre szakosodott osztály (BRP) illetékesei hallgatták ki Párizsban. Ideiglenesen őrizetbe vették őket, de a hétórás procedúra után, este távozhattak a BRP épületéből. A nyomozás főként egy nőket futtató banda ellen irányul, amelyik a híres Champs-Elysées-en található Zaman Café nevű éjszakai szórakozóhelyről közvetített ki callgirlöket többek között ismert futballistáknak.

A szexbotrány ez év elején robbant ki Franciaországban, amikor egy prostituált, Zahia Dehar nyilvánosságra hozta, hogy 2008-ban - amikor még csak 16 éves volt - a nemzeti csapat több labdarúgója is fizetett neki szexuális kapcsolatért. A lány később hozzátette, hogy a játékosok nem voltak tisztában az életkorával.

A két futballista mellett a szintén válogatott Sidney Govou is érintett az ügyben, de ő idén vette igénybe a nő szolgáltatásait, amikor az már nagykorú volt.

Bár a prostitúció 18 év felett legális Franciaországban, a kiskorúval folytatott szexuális viszonyért három év börtön is járhat - de csak akkor, ha a tettes tudott partnere életkoráról.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×