eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

John Lennon szerelmes volt Paul McCartney-ba?

Mélységesen felháborította Paul McCartney-t és Yoko Onót az a könyv, amely most jelent meg John Lennon életéről. A Beatlesszel régóta foglalkozó szerző azt állítja, hogy a legendás énekes homoszexuális kapcsolatra vágyott McCartney-val, és arról is ábrándozott, milyen lenne lefeküdni a saját édesanyjával.

John Lennon: az Élet címmel jelentette meg legújabb könyvét a Beatlesszel régóta foglalkozó tekintélyes szerző, Philip Norman. A könyv számára interjút adott Lennon özvegye, Yoko Ono és Paul McCartney is, most azonban mind a ketten elhatárolódtak attól, ami megjelent, és Yoko Ono még a hozzájárulását is visszavonta.

Mindkettejüket mélységesen felháborította és feldühítette ugyanis mindaz, amit Norman állít. A könyvhöz többek között mellékeltek egy hangos naplót is, amely állítólag egy évvel Lennon meggyilkolása előtt készült.

Ebben az énekes arról is beszél, hogy néha elképzeli: milyen lenne lefeküdni az édesanyjával. A felvételt, amelyen egy hang - állítólag Lennoné - erről beszél, Norman egyik barátja adta oda a lapnak, abban a reményben, hogy a bizonyíték segít meggyőzi a Beatles-rajongókat.

A szerző azt is állítja, hogy Lennon fantáziált McCartney-ról is. "Ilyesmit nem akarnak hallani az emberek - de ettől még igaz. John komplex személyiség volt" - hangsúlyozta a barát, aki szerint a felvétel hitelességéhez nem fér kétség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×