eur:
400.46
usd:
367.41
bux:
74502.53
2024. október 15. kedd Teréz

Horror a sétarepülésen: vezetékbe akadt a gép

Délutáni sétarepülésre indult az az idős házaspár, akik kétüléses kisrepülője magasfeszültségű vezetéknek ütközött; a pilóta és utasa majd' három órán át lógott ég és föld között.

Fejjel lefelé lógtak a magasfeszültségű vezetékről, miközben a forró motor közelében csöpögött le a kerozin a kilyukadt tankból - nem csoda, ha az idős német asszonyt és férjét sokkos állapotban vitték kórházba.

A mentőcsapat tagjai attól tartottak, hogy a heves széllökések hatására lezuhan a gép, éppen ezért nem kísérelték meg helikopterrel kiemelni a szerencsétlenül járt párt.

A kétüléses gép a durachi leszállópálya felé tartott, a pilóta azonban túl mélyen közelítette meg a landolási területet: a repülő egyik kereke beakadt a vezetékbe, ami visszarántotta és megpördítette azt.

A bent ülők végig rádiókapcsolatban voltak a mentőcsapat vezetőivel, ám az idő múltával egyre kevésbé hitték, hogy valóban megmenekülhetnek.

A pilótát és nejét végül a tűzoltóknak sikerült kimenteniük, miután a helyszínre megérkezett az a 130 tonnás daru, amely elég magas volt, hogy arról elérjék a gépet.

"Mindenhol folyt az üzemanyag. Nagyon feszült helyzet volt" - értékelte a történteket a rendőrség szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×