eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Meddig tart egy Las Vegasban kötött sztárházasság?

Nagyon sietősen kötött házasságot a minap az egykori punkzenész, Bob Geldof 19 éves lánya. Mivel a hölgynek kevés ideje volt az esküvő megszervezésére, nem maradt más választása, csak Las Vegasban, a gyors frigyek hazájában tarthatta a menyegzőt. Nem ő az első híresség, aki hirtelen felindulásból köt házasságot a kaszinóiról és a gyors esküvői adminisztrációjáról híres városban. Igaz, az itt létrejött sztárházasságok nem mindig bizonyultak tartósnak, sőt.

Las Vegasban házasodott össze 1966 júliusában Frank Sinatra és Mia Farrow. Az akkor 50 éves Sinatrának a 21 éves színésznő a harmadik felesége volt, a frigy azonban mindössze két évig tartott. A házasság a Sands Hotelben köttetett, amelyet 1996-ban romboltak le. Frank Sinatra 1998-ban halt meg, 82 éves korában.

Tánc a Love Me Tenderre

Elvis Presley és Priscilla Ann Wagner 1967 májusában kötött házasságot a városban, az Aladdin Hotelben. A Király akkor 32 éves volt, felesége mindössze 21. A reggeli szertartáson, amelyen a barátoknak és a rokonoknak csak egy kis csoportja volt jelen, Elvis fekete selyemszmokingot és cowboy-csizmát viselt. Állítólag a ceremónia után a szálloda recepcióján a pár ellejtett egy táncot az énekes Love Me Tender című számára.

A házasság hat évig tartott, a pár 1973-ban vált el egymástól. Priscilla egyetlen kislánynak adott életet, Lisa Marie Presleynek, aki felnőttként maga is nagy vihart kavart házasságokat kötött, elsőként Michael Jacksonhoz, majd Nicolas Cage-hez ment hozzá. Elvis a megromlott frigyet később azzal magyarázta, hogy túl sok mindent csinált akkoriban, túl sokat utazgatott.

Szintén Las Vegas-ban házasodott a színész Richard Gere és a topmodell Cindy Crawford. A frigy 1991 decemberében jött létre, annak ellenére, hogy a sztárszínész egy évvel korábban még Julia Roberts-szel jött össze, akivel a Pretty Womenben szerepelt együtt. Cindy és Richard az egyik legünnepeltebb sztárpár volt akkoriban, házasságukról pedig egész oldalas hirdetésben számoltak be az embereknek.

A boldogság azonban csak 1995-ig tartott, ekkor elváltak. Richard Gere 2002-ben házasodott meg újra, Carey Lowell színésznőt vette el, akitől egy fia született. Cindy Crawford 1998-ban ment hozzá egy üzletemberhez, akitől két gyermeke született.

Minden idők legrövidebb sztárházassága

A botrányairól híres énekesnő, Britney Spears is a városban mondta ki először a boldogító igent, Jason Alexandernek, egy gyermekkori barátjának, akivel mindössze néhány hónapja járt. Britney ekkor, 2004 januárjában még csak 23 éves volt, de már több mint 54 millió lemezt adott el világszerte. A pár a Kis Fehér Kápolnában házasodott össze, ahová limuzin vitte őket a szállodájukból. Az énekesnő a ceremónián farmert és baseball-sapkát viselt.

A fiatalok talán minden idők legrövidebb ideig tartó házasságával dicsekedhetnek, hiszen már másnap reggel meggondolták magukat, és azonnal kérték a frigy felbontását, így mindössze 55 órán át voltak házasok.Mindketten megcsalták egymást

Pamela Anderson színésznő és Rick Salomon szintén a Kis Fehér Kápolnában házasodott össze, 2007 októberében. A párnak volt néhány közös vonása, például hogy mindketten házasok voltam már korábban, és mindketten készítettek házi pornóvideót, amely nyilvánosságra került. Pamelának ebben Tommy Lee volt a társa, míg a profi pókerjátékosnak Paris Hilton.

A házasság csak egy kicsit volt hosszabb, mint Britney Spearséké, két hónap múlva váltak el, miután mindketten megcsalták a másikat.

Az egyetlen házasság, ami még tart

Andre Agassi és Steffi Graf is a városban házasodott össze, méghozzá saját otthonukban, 2001 októberében. A két teniszező románca ekkor már két éve tartott, és az 1999-es francia nyílt teniszbajnokságon kezdődött, amelyet mindketten megnyertek, ezért a verseny után eljártak egy közös táncot. Steffi ekkor gyermeket várt Andrétől, és a hírek szerint nem akarták, hogy a kicsi házasságon kívül szülessen.

A pár jelenleg is együtt él, eddig két gyermekük született. Közös céget alapítottak, és jelenleg azt tervezik, hogy az egyik egyesült államokbeli síparadicsomban építtetnek fel egy szállodát.

Válással végződött viszont Angelina Jolie és Billy Bob Thornton Las Vegasban kötött házassága, akik annyiban hasonlítottak Britneyre, hogy szintén farmerban álltak az oltár elé. A 2000-ben lezajlott, húszperces esküvő után három évvel a színésznő azt nyilatkozta: rájött, hogy már semmi közös sincs benne és a férjében.

Az utolsó a sorban Peaches Geldof és Max Drummey. A 19 éves hölgy és a 23 éves zenész szintén a Kis Fehér Kápolnában házasodott össze, nem messze attól a templomtól, ahol a lány szülei kötöttek házasságot 1986-ban. A szülők a ceremónián nem voltak jelen, a hírek szerint Bob Geldof a szertartás előtt pár perccel, telefonon értesült az eseményről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×