eur:
387.28
usd:
357.13
bux:
68051.96
2024. május 23. csütörtök Dezső

Soha nem kerül bíróság elé az amstetteni rém?

Olyan súlyos szívbeteg Josef Fritzl, hogy talán meg sem éri a bírósági tárgyalást, amelyen felelősségre vonhatnák azért, hogy 24 évig pincefogságban tartotta és rendszeresen megerőszakolta a lányát, akitől hét gyermeke született.

A 73 éves amstetteni rém szívbeteg, és olyan súlyos az állapota, hogy talán meg sem éri a tárgyalást. Orvosi szakértők szerint ugyanis a férfi cellafogságban tartott lánya, a most 42 éves Elizabeth még mindig túlságosan rossz lelkiállapotban van ahhoz, hogy kikérdezzék.

Amíg a rém áldozatai - a lánya és három, egész eddigi életét a pincében töltő közös gyermekük - nem meséli el a nyomozóknak, hogy mi minden történt velük az elmúlt években, az osztrák férfi pere nem kezdődhet meg - ez pedig akár két évig is eltarthat.

Fritzlt egyébként holnap ismét kihallgatják.

A férfi börtönében rengeteg levelet kap, s megdöbbentő módon vannak közöttük szerelmi vallomások is, amelyeknek a szerzői elhiszik, hogy a férfi azért tartotta fogságban a lányát, hogy távol tartsa őt a kábítószertől és az alkoholtól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Növeli részesedését a Hankook a a Hanon Systemsben

Növeli részesedését a Hankook a a Hanon Systemsben

A Hankook & Company vállalatcsoport növeli részesedését a világ második legnagyobb autó hő- és energiaszabályozási technológiákkal foglalkozó cégében, a Hanon Systemsben. Az akvizíció, várhatóan még az idei év végéig befejeződik. A lépéstől a Hankook azt várja, hogy a cégcsoport a 30 legnagyobb koreai vállalat közé kerüljön - derült ki a vállalat közleményéből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×