eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Imád meztelenkedni a sztárszínésznő

Imád meztelenül mászkálni Kate Hudson. Az amerikai színésznő szerint eme szokását anyjától, Goldie Hawntól és mostohaapjától, Kurt Russelltől örökölte, ám azt hangsúlyozza, hogy ez csak a saját lakásában történhet meg...

Kate Hudson imádja, ha meztelenül mászkálhat, amit szerinte édesanyja, Goldie Hawn sem bán, sőt. Az amerikai színésznő ugyanis azt állítja, ezen szokását egyenesen édesanyjának, illetve mostohaapjának, Kurt Russellnek köszönheti.

"Anyukám és apu soha nem csináltak nagy ügyet a lakáson belüli meztelenkedésből. Én is gyakran mászkálok anyaszült meztelenül, vagy csak alsóneműben" - jelentette ki az egyik magazinnak adott interjúban.

Aki azonban Kate Hudson szavaiból azt a következtetést vonja le, hogy a színésznő a filmvásznon is szívesen megválna ruháitól, az téved. Legalábbis erre enged következtetni egyik korábbi nyilatkozata, melyben azt fejtegette, hogy soha nem játszana filmen prostituáltat.

Kate Hudson azt mondta: nagyon boldog jelenlegi "skatulyájában", azaz a boldog-szerencsés huszonévesek megformálójaként. A színésznő hozzátette: bár gyakran nem túl mélyek az általa megformált karakterek, ő szereti ezeket a szerepeket.

"Valójában nem érdekelnek a prostituáltakról szóló szerepek. Az aranyszívű prosti - köszönöm, nem kérek belőle" - jelentette ki.

Goldie Hawn lánya arról is beszélt az egyik amerikai magazinnak adott interjújában, hogy nagy családot szeretne, annak ellenére, hogy még 2006-ban elvált ötéves fia apjától, Chris Robinsontól.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×