eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Karrierjébe kerülhet a gitárosnak a véres verekedés?

A Stereophonics frontembere, a gitáros Kelly Jones attól tart, hogy a karrierje is rámehet arra a verekedésre, amelybe egy szerdai díjkiosztó gálát követően keveredett. A 33 éves zenésznek az összecsapást követően össze kellett varrni a kezét.

Az orvosoknak kétszer is el kellett ellátniuk a Stereophonics frontemberét, aki egy szerdai díjkiosztó gálát követően verekedett össze a biztonsági őrökkel. Az összecsapás nyomán Kelly Jones kezén szétnyílt a bőr.

"A sérülés nagyon komoly. Az orvosok szerint ha a seb csak egy milliméterrel közelebb lett volna az ínhez, akkor elképzelhető lett volna, hogy annyi a karrieremnek - lehet, hogy soha többet nem tudtam volna gitárt fogni a kezembe" - nyilatkozta kórházi ágyán Kelly Jones.

Az énekes-gitáros elmondása szerint egy üvegváza sebesítette meg a kezét, miközben a biztonsági őrök megpróbálták eltávolítani őt és egy barátját az éjszakai klubból, azt követően, hogy mindketten bementek a női vécébe, ahol néhány barátjukkal akartak beszélni.

A frontember sérülése miatt a Stereophonicsnak le kellett mondania egy televíziós felvételt, melyen a többi között a hétfőn megjelenő új kislemezük dalát, az It Means Nothingot is előadták volna.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×