eur:
388.44
usd:
360.71
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Példátlan brutalitás: megerőszakolta, megfojtotta és betette egy sporttáskába

Országos embervadászat folyik Malajziában az ellen, aki egy meztelen kislány holttestét hagyta el sporttáskában. A tetemet Kuala Lumpurban találták meg egy bolt előtt.

A kislányt még nem tudták azonosítani, csak annyit tudni róla, hogy valószínűleg még tíz éves sincs. Megállapították, hogy a gyereket megerőszakolták, majd megfojtották. A bűncselekmény egész Malajziát sokkolta.

Az újságok megjelentették a zúzódásokkal teli arcáról készült felvételeket, és felhívást tettek közzé, amelyben a rendőrség a közvélemény segítségét kéri a gyilkos vagy gyilkosok kézre kerítéséhez.

"Felháborodásunkban tettük közzé a felvételt. Gyalázat, hogy egy ilyen vadállat szabadlábon van, és gyalázat, hogy senkinek nem hiányzik a kislány. Fel vagyunk háborodva amiatt, hogy ilyesmi megtörténhet ebben az országban" - írta magyarázatként címoldalán a The New Straits Times című napilap.

Arjunaidi Mohamed rendőrfőnök "nagyon szokatlannak és kegyetlennek" nevezte a gyilkosságot. "Aki ezt elkövette, nem is ember, hanem vadállat" - közölte a rendőrfőnök.

A rendőrség vizsgálja a szálakat, amelyek két korábbi esethez köthetik a gyilkosságot. A fővárosban ugyanis az elmúlt hónapokban két kislányt - egy öt és egy hat évest - raboltak el és molesztáltak.

Mindkét esetben egy motoros beszélgetett a kislányokkal; arról győzködte őket, hogy menjenek vele, majd molesztálta és magukra hagyta őket.

A malajziai kínai közösség háromezer fontnak megfelelő összeget ajánlott fel annak, aki használható információval rendelkezik a gyilkosról. "Bárki követte el ezt a szörnyűséget, azt el kell távolítani az utcákról" - hangsúlyozta a közösség szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×