eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Plasztikai sebész vagy egy jó sminkes fiatalította meg a filmsztárt?

Látványosan eltűntek a táskák Michelle Pfeiffer szeme alól. Plasztikai sebész, vagy egy jó sminkes műve a megfiatalodás - ez itt a kérdés!

Michelle Pfeiffer többször nyilatkozta, hogy soha nem fogja plasztikai sebész segítségét igénybe venni. "Remélem, lesz bennem elég bátorság ahhoz, hogy szépen öregedjek meg" - nyilatkozta tavaly. Akkor azt állította, a szépség átok a számára, mert lehetetlenné tette, hogy komolyan vegyék, mint színésznőt.

A sztár azonban hamarosan ötven éves lesz, és ez már látszott is rajta egy, július elején készített felvételen.

A szeme alatti táskák azonban csodával határos módon eltűntek a legújabb filmjéhez készített reklámfotókról. Pfeiffer egy gyilkos boszorkányt játszik a Stardust című filmben. Egyik partnere a ragyogó szépségéről híres Sienna Miller - aki nem mellesleg 24 évvel fiatalabb nála.

A film Neil Gaiman azonos című, felnőtteknek szóló tündérmeséjéből készült. Egy fiatal férfi, Tristan történetét mondja el - őt a Casanova sztárja, Charlie Cox alakítja -, aki el akarja nyerni Victoria (Sienna Miller) kezét.

Kalandjai során fantáziavilágba kerül, ahol szembekerül a rémséges Lamiával (Michelle Pfeiffer) és a kalózkapitánnyal (Robert De Niro). A filmet, amely októberben kerül a mozikba, Skóciában forgatták. Szerepet kapott benne Peter O'Toole és Ricky Gervais is.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×