eur:
388.48
usd:
360.81
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Eltűnt két gyermek Csepelről

Eltűnt két tizenéves fiú Csepelről csütörtökön. A rendőrség több bejelentést is kapott a gyerekek hollétéről, de érdemi információ ezek között nem volt - mondta Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi rendőrkapitánysága folytat eljárást a Csepelről eltűnt két fiú ügyében - közölte Unger Pál.

A BRFK sajtóügyeletese kiemelte: a két gyermek csütörtökön reggel 9 óra és délután fél 1 között a Dunadűlő utcai lakásukból ismeretlen helyre távozott.

Unger Pál közölte: a nagyobbik fiú, Farkas Egon 1997-es születésű, 140 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, szőkésbarna, szeme zöld. Különös ismertetőjele a gyors, de érthető beszéd. Utolsó ismert ruházata piros színű, rövidnadrágot és sárga pólót viselt.

A sajtóügyeletes elmondta, hogy Farkas Noé 1999-ben született, körülbelül 125-130 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja rövid, szőkésbarna, szeme zöld. Utolsó ismert ruházata szürkés színű, rojtos szárú rövidnadrágot hordott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható gyermekeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 427-4640 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80- 555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - mondta Unger Pál.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×