eur:
387.2
usd:
356.66
bux:
68442.21
2024. május 23. csütörtök Dezső
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Itt meghallgathatja Orbán Viktor CPAC-en elmondott beszédét

2024 nem az elmélet, hanem a gyakorlat éve: választások lesznek szerte a világban és ezeket meg kell nyerni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary Konferencián csütörtökön Budapesten.

Beszélt egyebek mellett arról is, hogy szerinte megbukott a progresszív liberális világnézet, melynek képviselőit Brüsszelben le kell váltani.

Az elmondottakat alább megnézheti, a videó alatt meghallgathatja, cikkünket pedig itt elolvashatja.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Allianz: nagyot nőtt a világ biztosítási piaca, de megegette a növekedést az infláció

Allianz: nagyot nőtt a világ biztosítási piaca, de megegette a növekedést az infláció

Díjbevétel-növekedésben a 2008-as pénzügyi válság óta a legjobb évét produkálta tavaly a globális biztosítási szektor, ebben azonban közrejátszott a még 2023-ban is igen magas infláció – állapítja meg az Allianz friss jelentésében, amelyből az is kiolvasható: az életbiztosítások frontján Ázsia számít a legnagyobb piacnak. Az előttünk álló évek dinamikáját ugyan a gazdasági növekedés fogja meghatározni, a mesterséges intelligencia térnyerése azonban ugrásszerű javulást hozhat a költségmegtakarításban és a hatékonyság növelésében.6

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×