eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás

Címke: cpac (32 cikk)

Szánthó Miklós: az idei CPAC célja a nyugati civilizáció megmentése
2024. február 3. 10:25
Szánthó Miklós: az idei CPAC célja "a nyugati civilizáció megmentése"
Az áprilisi CPAC Hungary rendezvényén "a nemzeti erők nemzetközi összefogásával" azt szeretnék a résztvevők elérni, hogy olyan váltás következzen be az idei európai parlamenti és az amerikai elnökválasztásokon, amelyek segítenek megmenteni a nyugati civilizációt – mondta az InfoRádióban Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Hozzátette: az eseményen részt vesz a leendő holland miniszterelnök, Geert Wilders is.
Szánthó Miklós: nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, magyar vezetéssel
2023. május 16. 12:40
Szánthó Miklós: nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, magyar vezetéssel
A CPAC Hungary egyik következménye, hogy a nemzetközi térben is létrejön a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalistákkal szemben, hogy mindez magyar vezetéssel, magyar környezetben történik, az csak a konyakos meggy a habos torta csúcsán – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a CPAC Hungary fontosságáról, Magyarország szerepéről, a woke és a genderideológia veszélyeiről és az orosz–ukrán háború lezárásának szükségességéről is.
Orbán Viktor: Magyarország Európa magányos csillag állama
2022. augusztus 4. 20:50
Orbán Viktor: Magyarország Európa magányos csillag állama
A magyar miniszterelnök beszédével kezdődött, majd szombaton Donald Trumpéval ér véget Dallasban az Amerikai Konzervatív Unió által szervezett CPAC. Orbán Viktor szerint a kommunisták visszatértek világszerte, összefogtak a liberálisokkal és erősebbek, mint eddig bármikor. Megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a keresztény gyökereiről, de ha ez sikerül, abból nagy baj lesz - fejtette ki.
×
×
×