eur:
388.5
usd:
360.62
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt videóüzenete a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napján a Millenárison 2024. április 26-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Donald Trump üzenete a CPAC-re: barbárok ellen harcolunk - videó

Videóüzenetet küldött Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt a budapesti Millenárison zajjló kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napjára.

Az USA előző, 45. elnöke 2023-ban is videóüzenetben köszöntötte a CPAC Hungary résztvevőit. "Együtt hiszünk abban, hogy a hit és a család a jó és szabad társadalom alapköve. Hisszük, hogy egy határok nélküli nemzet nem is nemzet. Hiszünk a hagyományokban, a jog uralmában, a szólásszabadságban és minden emberi élet Isten adta méltóságában. Ezek azok az eszmék, melyek összekötik mozgalmunkat, és ezek azok az eszmék, amelyek meg fogják menteni a nyugati civilizációt" - fogalmazott Donald Trump.

Meglátása szerint a megmentésre szükség is van, mert "komoly bajban vagyunk, épp történelmi csatát vívunk a marxista globalistákkal és a kommunistákkal az egész világon. Olyan barbárok ellen harcolunk, akik le akarják rombolni a szabadságunkat, a hagyományainkat és mindent, ami számunkra kedves. Európában és Amerikában egyaránt össze kell fognunk, hogy megvédjük kultúránkat, határainkat, zsidó-keresztény értékeinket, identitásunkat és életmódunkat azoktól, akik el akarják pusztítani szeretett nemzeteinket".

Méltatta a korábbi közös munkát Orbán Viktor miniszterelnökkel és munkatársaival, valamint Európa konzervatívjait is megszólítva arra buzdított, hogy "soha ne lankadjanak szabadságunk és civilizációnk védelmében".

"Amíg sikerül hűeknek maradnunk az alapelveinkhez és bátornak maradnunk az értékeink megvédésében, mi, konzervatívok meg fogjuk nyerni a harcot, hogy megvédjük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól" - zárta beszédét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×