eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatón a városházán 2019. november 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Baranyi Krisztina vezeti a Magyar Kétfarkú Kutya Párt budapesti listáját - itt az indoklása

Kovács Gergely társelnök a második.

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere elfogadta a felkérését, hogy vezesse a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) budapesti listáját - közölte a párt kommunikációs vezetője.

Terdik Roland tájékoztatása szerint Baranyi Krisztinát a listán Kovács Gergő, az MKKP társelnöke, a XII. kerület polgármesterjelöltje, jelenlegi önkormányzati képviselő követi. Utána Döme Zsuzsanna Suzi, az MKKP társelnöke, Ferencváros alpolgármestere, képviselőjelölt, valamint Nagy Dávid pártigazgató, újpesti polgármesterjelölt következik a listán.

"Szeretnék a következő ciklusban is a Fővárosi Közgyűlés tagja lenni. Az, hogy ehhez pártlistán kell szerepelni, nekem kényszerpálya, a megváltozott szabályok miatt csak így kerülhetek be újra"
- ezt írta Baranyi Krisztina a Facebook-oldalán arról, hogy három párté közül végül az MKKP listavezetői ajánlatát fogadta el.

Mint indokolt, mindhárom párt támogatást ígért neki és ő bármelyik listán szívesen szerepelne, de egyszerre csak az egyiken tudok. Viszont ez nem jelent pártelköteleződést részéről, továbbra is független polgármester marad - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Érdekes tanulmánnyal rukkolt elő a napokban az európai alapkezelőket tömörítő szervezet, az Efama. Ebből kiderül, hogy a magyarok leginkább a banki értékesítési hálózatokon keresztül veszik az egyik kedvenc befektetésüknek számító befektetési alapokat, de a banki hálózat túlsúlya Európa egészénél megfigyelhető. Érdekes, hogy míg Európában a különböző alapkezelők alapjainak hozzáférést kínáló, nyílt alapforgalmazó platformok egyelőre szerény piaci részesedést hasítanak ki maguknak, itthon ez a második legnépszerűbb értékesítési csatorna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×