eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatón a városházán 2019. november 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Baranyi Krisztina vezeti a Magyar Kétfarkú Kutya Párt budapesti listáját - itt az indoklása

Kovács Gergely társelnök a második.

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere elfogadta a felkérését, hogy vezesse a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) budapesti listáját - közölte a párt kommunikációs vezetője.

Terdik Roland tájékoztatása szerint Baranyi Krisztinát a listán Kovács Gergő, az MKKP társelnöke, a XII. kerület polgármesterjelöltje, jelenlegi önkormányzati képviselő követi. Utána Döme Zsuzsanna Suzi, az MKKP társelnöke, Ferencváros alpolgármestere, képviselőjelölt, valamint Nagy Dávid pártigazgató, újpesti polgármesterjelölt következik a listán.

"Szeretnék a következő ciklusban is a Fővárosi Közgyűlés tagja lenni. Az, hogy ehhez pártlistán kell szerepelni, nekem kényszerpálya, a megváltozott szabályok miatt csak így kerülhetek be újra"
- ezt írta Baranyi Krisztina a Facebook-oldalán arról, hogy három párté közül végül az MKKP listavezetői ajánlatát fogadta el.

Mint indokolt, mindhárom párt támogatást ígért neki és ő bármelyik listán szívesen szerepelne, de egyszerre csak az egyiken tudok. Viszont ez nem jelent pártelköteleződést részéről, továbbra is független polgármester marad - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×