INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

politika

2019.08.31. 10:38

Felmérték, kikben és mikben bíznak a fogyasztók

A fogyasztók több mint harmada azonnal elpártol egy márkától, ha rossz élmény éri - közölte az Oracle új felmérése alapján. A felmérés szerint a vásárlók 88 százaléka megosztja a negatív élményeket másokkal, a vállalatok egyre kevésbé képesek befolyásolni a vásárlói szokásokat, miközben a fogyasztók egyre kevésbé hisznek az influenszereknek, a celebeknek, a politikusoknak vagy a technológiai forrásoknak, így a közösségi médiának, a mobil hirdetéseknek és a hangalapú szolgáltatásoknak.
2019.07.24. 22:38

A szomszédunkba költözik Európa egykor rettegett hivatalnoka

Martin Selmayr sokáig Jean-Claude Juncker kabinetjét vezette, és akkor sokak számára kiderült, autoriter stílusa miatt milyen nehéz volt vele együtt dolgozni. Most az Európai Bizottság főtitkári posztjáról távozott, ez messze a legfontosabb adminisztratív hivatal az egész unióban.
2019.04.11. 11:23

Világhírű véleményvezér látogat el hazánkba

Budapesten fog előadást tartani Jordan Peterson, az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású nemzetközi közszereplője. A kanadai klinikai pszichológus a Brain Bar vendégeként érkezik először Budapestre.
2019.03.08. 08:24

Nők a politikában

A parlamentbe bekerült nők számát tekintve Magyarország Európában sereghajtó, a világranglistán pedig az óceániai Palauval osztozik a 150. helyen. Lendvai Ildikó szerint a pártok félnek női jelölteket indítani a választásokon. Nőként mit gondol a női kvótákról az új észt miniszterelnök-jelölt?
2019.03.06. 20:50

Német reakciók a magyar kormány politikájára

A kormányzó Német Szociáldemokrata Párt (SPD) és az ellenzéki Zöldek szónokai bírálták, a szintén ellenzéki, jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) vezetője pedig üdvözölte a magyar kormány politikáját a migrációval foglalkozó kampány körüli vitával összefüggésben a hagyományos hamvazószerdai politikai gyűléseken.
2019.02.01. 07:39

Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok - íme a legfontosabbak

Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-i határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát.
2018.11.16. 18:49

Fóris György: az olasz vita igazából a szuverenitás kérdése körül zajlik

Mi történik, ha Olaszország kitartóan szembemegy az unió többi tagállamának többsége által továbbra is közösnek tartott paraméterekkel és elvárásokkal? Meddig feszíthető a húr, mi lesz az euróval, bent maradnak-e az olaszok a pénz- és/vagy államközösségben? E témákat járta körül blogjában Fóris György, a BruxInfo brüsszeli irodájának igazgatója.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018