eur:
389.48
usd:
361.76
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Elektromos autót töltenek a GreenTech 2021 Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás, Konferencia második napján Zalaegerszegen, a ZalaZone Járműipari Tesztpályán 2021. szeptember 25-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Smucigság, avagy a 2. emeletről töltenek egy luxusautót Budán - fotók

Egy budai lakásból töltenek egy elektromos Porschét az I. kerületben.

A vezess.hu vette észre, hogy Budapest I. kerületében, a Mészáros utca és a Zsolt utca találkozásánál, egy második emeleti lakás erkélyéről lelógatott egy hosszabbítón keresztül töltenek egy igazi luxusautót.

A szaklap szerint, amely fotókat is közölt, egy ilyen plug-in hibrid összkerékhajtású változat ára újonnan több mint 40 millió forint.

Jogszabály is tiltja ráadásul az alternatív hajtású autók ilyen jellegű töltését, mint arra egy közelmúltbeli eset nyomán fény derült. Pár héttel ezelőtt az Infostarton is beszámoltunk arról, hogy egy lakótelepi lakásból töltöttek egy elektromos autót, ráadásul azt akkor esőben tették.

Mindenesetre a szabály úgy szól, hogy „elektromos berendezéseket közterületen csak az illetékes szakhatóság engedélyével lehet használni”.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×