eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook/Előválasztás 2021/Bordás Róbert/aHang

Megvan az utolsó miniszterelnök-jelölti tévévita időpontja

Az RTL Klub akkor határoz a pontos szabályokról, amikor kiderül, hogy két vagy három jelölt marad versenyben a második fordulóra.

Az ellenzéki előválasztás második fordulójába jutott miniszterelnök-jelöltek vitáját 2021. október 13-án fél héttől közvetíti az RTL Klub. Az élő vitaműsor helyszíne az első fordulóban megismert stúdió lesz, a vitát ezúttal is Rábai Balázs moderálja majd. A vita pontos szabályairól az RTL Magyarország akkor tud tájékoztatást adni, ha eldől, hogy kettő vagy három jelölt marad versenyben a második fordulóra – írja a hvg.hu.

Aznap rövidebb lesz a 18 órakor kezdődő RTL Híradó és elmarad a hírműsor után jelentkező Fókusz című magazin is. A vitát teljes terjedelmében megismétli az RTL Klub ugyanaznap a késő esti RTL Híradó után.

A miniszterelnök-jelöltek szeptember 24-én megrendezett első vitája kiemelkedő nézettséggel futott: a 18-49 évesek körében 16,5 százalékos közönségarányt ért, ami a teljes népességben 669 ezer főt jelentett. A program videóindításainak száma mostanáig csaknem 42 ezer volt az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×