INFORÁDIÓ
2022. május 24. kedd
Eliza, Eszter

kásler miklós

koronavírus

nyitás

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Magyar Világ 1938-1940 című kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2019. december 6-án. Magyarország második világháború előtti utolsó békeéveinek társadalmát, eseményeit, gondolkodását mutatja be a Kodolányi János Egyetem és a Magyarságkutató Intézet 2020. március 15-ig látogatható tárlata.

Kásler Miklós bejegyzést tett közzé a nyitásról

Infostart

Az erőforrás-miniszter megfontoltságot ígér, jelezve, a megfelelő védettségre és a kedvező számokra egyaránt szükség lesz.

Türelmet és bölcsességet kíván a magyaroknak Kásler Miklós erőforrás-miniszter a következő hetekre a Facebookon közzétett bejegyzésében.

Emlékeztet, már három hónapja élnek újra a korlátozásaok, de "társas lényekként" próbára vagyunk téve.

"Az óvatlan, hirtelen nyitást viszont, amelynek veszélyeire most éppen Portugália szolgál intő példával, elemi érdekünk elkerülni. A kulcsszavak hazánkban éppen ezért az óvatosság és fokozatosság lesznek" - jelzi Kásler Miklós.

Nyomatékosítja, hogy nyitni csak megfelelő védettség kialakítása után lehet, kedvező járványügyi helyzet mellett.

Ismert, pénteken a Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter jelentette be, hogy várhatóan két lépcsőben, március 1-jén és nagyszombaton, két lépcsőben lesz nyitás Magyarországon, ennek tartalmát azonban csak később véglegesítik, figyelembe véve a járványhelyzet alakulását és egy február derekán induló nemzeti konzultáció eredményeit.

A teljes bejegyzés alább olvasható.

A következő hetekben lesz talán a legnagyobb szükség a türelmünkre és bölcsességünkre. A szigorú járványügyi... Közzétette: Kásler Miklós2021. február 6., szombat

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018