eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Javítják az útburkolatot az M1-es autópályán Tatabányánál 2019. március 13-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megint hozzányúlnak az M1-eshez

Újabb szakaszokon újítják fel az autópályát.

Ezen a héten az M1-es autópályán Tatabánya és Bicske térségében kezdődnek felújítási munkálatok, emiatt a Budapest felé vezető oldalon szerdától a Tatabánya Centrum csomópontot lezárják - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az 54-es és a 64-es kilométer között kedden Tatabányánál a Hegyeshalom felé vezető oldalon forgalomelterelést építenek ki. A 33-as és 46-os kilométer között Bicskénél a Hegyeshalom felé vezető oldalon csütörtökön, Budapest felé pedig pénteken építenek terelősávokat.

A terelések kiépítése alatt csak egy sávon haladhatnak a közlekedők, ezért torlódásra lehet számítani a térségben. A helyreállítási munkákhoz kapcsolódó aktuális korlátozásokról, az érintett csomópontok, fel- és lehajtók zárásairól vagy újranyitásáról folyamatosan naprakész információk érhetőek el a www.utinform.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×