eur:
394.3
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: police.hu

Örök rejtély maradhat a hároméves kislány tragédiája

A rendőrség lezárta a nyomozást a negyedikről kizuhant, kistarcsai kislány halálával kapcsolatban – tudta meg a Blikk. Az országot megrázó ügyön több szakértő is dolgozott, mégsem derült ki, mi történt pontosan azon a tragikus májusi hajnalon.

A bulvárlap információi szerint a gyerek keresztanyját és szüleit is kiskorú gondatlan veszélyeztetésével gyanúsítják,

gondatlan emberölésért senkinek nem kell felelnie.

Pedig rengeteg a kérdés az ügyben, amelyekre talán már soha nem születik válasz – jegyzik meg.

Mint ismert, 2017 májusában kizuhant egy negyedik emeleti emeleti ablakból egy hároméves gyermek Kistarcsán. A kislány egyedül volt otthon, mert alkalmi bébiszittere, aki egyben a keresztanyja is, hamarabb elhagyta a lakást, mint hogy a szülők hazaértek volna. A gyermeket a munkából hazaérkező édesapja találta meg a ház előtt a gyepen. Akkor még élt a kislány, de a kórházban belehalt sérüléseibe.

A nyomozás során több furcsaság is kiderült az üggyel kapcsolatban – teszi hozzá a Blikk. A szülők állították, nem volt arról tudomásuk, hogy a lány keresztanyja egyedül hagyta a gyereket, majd kiderült, hogy az édesanya több üzenetet váltott a nővel, mielőtt utóbbi elhagyta a lakást. Utóbb az is ismertté vált, hogy a gyermek többször volt egyedül, igaz, rövidebb időkre. A legmegdöbbentőbb mégis, hogy az orvosszakértő

alkoholt talált a kislány szervezetében.

A nyomozás azonban arra nem derített fényt, hogy pontosan hogyan is zuhant ki a kislány az ablakon.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×