eur:
394.65
usd:
369.54
bux:
65342.31
2024. április 23. kedd Béla
Botka László (MSZP) polgármester beszédet mond a British Petrol (BP) szegedi üzleti szolgáltatóközpontja megnyitóján 2017. szeptember 26-án. A központban jelenleg 274 munkavállaló dolgozik, a foglalkoztatotti létszámot a tervek szerint 2020-ra ötszázra növelik.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Reagált az MSZP Botka László kilépésére

A szegedi polgármester MSZP-ből való távozása után az InfoRádióban megszólalt a megyei MSZP-elnök, majd előállt véleményével a szocialisták országos vezetője is.

Az InfoRádió elérte Szabó Sándort, az MSZP Csongrád megyei elnökét és országgyűlési képviselőjét, aki elmondta, a városi összefogásban a párt továbbra is együttműködik a polgármesterrel.

"Nyilván megyei MSZP-elnökként, országgyűlési képviselőként is természetesen sajnálattal értesültem róla, de tudomásul veszem" - reagált Botka László döntésére Szabó Sándor, aki köszönetét fejezi ki Botka László munkájáért, de élőnek nevezte az összefogást, ami az MSZP részvételével az önkormányzati választások előtt Botka László mögött létrejött.

Ígérte,

az MSZP szegedi közgyűlési frakciója Kozma József vezetésével a város további sikeres fejlődése érdekében mind Botka Lászlóval, mind az összefogásban részt vett pártokkal együtt kíván működni

a jövőben.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan a Facebookon reagált Botka László kilépésére. Azt írta, sajnálja a döntést, ettől még a szegediek jól döntöttek október 13-án, amikor újraválasztották annak az összefogásnak a jelöltjeként,

aminek az MSZP "végig motorja volt Szegeden".

Tóth Bertalan Botka László munkájához sok sikert kívánt.

Az InfoRádió kereste az ügyben Botka Lászlót is, de ő nem adott interjút. Az Indexnek korábban úgy fogalmazott

"az, aki figyelemmel kísérte a mozgásomat, láthatta, hogy a döntést a kilépésről lelkileg már két éve meghoztam,

csak nem akartam tavaly és az idén a választási kampányok időszakában ezzel tematizálni a közbeszédet". Hozzátette, jó munkát kíván expártjának, ennél többet viszont nem mond róla többé.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×