INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 3. hétfő
Hermina

tóbiás józsef

tóth bertalan

mszp

képviselő

mandátum

politika

Tóbiás József, az MSZP képviselője felszólal az egyes ügyintézési folyamatok egyszerűsítéséről szóló általános vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 20-án.

Lemond képviselői mandátumáról Tóbiás József

Infostart

A szocialista politikustól Tóth Bertalan pártelnök nyáron azt kérte, döntsön, megy vagy marad.

Nem marad az MSZP országgyűlési képviselője Tóbiás József, aki 2018 ősszel családjával Tenerifére költözött, mert kisfiának olyan légúti betegsége van, ami miatt pollenektől és más allergénektől mentes helyen tanácsos élnie az orvosok szerint.

"A gyerekeimért mindent megteszek, ezért költöztünk ki Tenerifére" - mondta a politikus, aki a Kanári-szigetek és Budapest között ingázott, két-háromhetente jött haza. "Minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges" - tette hozzá ezzel kapcsolatban. A helyzet a párton belül is okozott feszültségeket, és amikor idén nyáron napvilágra került, Tóth Bertalan pártelnök ultimátumot adott.

Most a Facebook-oldalán egy bejegyzésben erősítette meg a hírt, hogy Tóbiás József visszaadja mandátumát. "Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról. A döntését megértem és tiszteletben tartom. Szívből kívánok kisfiának mielőbbi gyógyulást magam és a képviselőtársaim nevében".

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018